v0va

Меню

Услуги

Изработка на сайт. Изработка на онлайн магазин.

Специализирали сме се в следните платформи: Django, WordPress, Magento, OpenCart, Drupal, Joomla! и Odoo. Предлагаме изработка, техническа оптимизация и поддръжка както на корпоративен сайт, така и на онлайн магазин. Сайтовете, които правим са с динамичен, красив и респонсив дизайн, подходящи и за потребители, които влизат през телефони и таблети.

Връзка на сайта ви с CRM и ERP система.

Правим връзката на вашият сайт или онлайн магазин с разнообразни, съвременни и функционални ERP и CRM системи. Правим нужните настройки и промени, така че системите да работят в посоката и по начина, който вие искате, за да работи бизнеса ви най-ефикасно.

Техническа поддръжка на сайт, онлайн магазин, CRM или ERP система.

В процеса на работа всеки бизнес има нужда от адекватна, бърза и безпроблемна техническа поддръжка, както и разработване и доусъвършенстване на функционалности, било то фирмен сайт или онлайн магазин. Скоростта с която сайта или онлайн магазина ви зарежда е от изключително значение, не само за посетителите ви, но и за различните алгоритми на търсачките. С услугите ни по поддръжка, вашата платформа е в сигурни ръце.

Изработка на приложение за iPhone и Android.

Около 70% от трафика в интернет е през мобилен телефон или таблет. Очаква се през следващите години този трафик да нарастне още повече. Освен правилната оптимизация на уеб сайта, мобилното приложение е друг добър начин за подобряване на производителността на платформата. Предлагаме изграждане на красиви и високофункционално мобилни приложения, с помощта на Flutter, със сигурна и бърза синхронизация към вашия сайт, онлайн магазин, CRM или ERP система.

SEO – оптимизация за търсачки.

Друг важен аспект от успешното онлайн присъствие на бизнеса ви е SEO. Оптимизацията за търсачки е сериозен и отговорен процес, който извършен успешно може да увеличи клиентите или посетителите ви в пъти. Оптимизацията за търсачки, която предлагаме, е в крак с най-добрите и нови практики, удобрени от Google, така че разпознаваемостта на бизнеса ви, в онлайн пространството, да расте сигурно и по-възможно най-добрия начин.

Реклама в Google, реклама във Facebook. Ремаркетинг.

Предлагаме изграждане и поетапна оптимизация на успешни рекламни кампании във Facebook и Google. Правилно изградените рекламни кампании носят не само бързи резултати, но и позитивен интерес към бизнеса и бранда ви. Нужен е правилен и динамичен ремаркетинг, за да постигнете нужните резултати.