v0va

Меню

Въпроси и отговори

Колко ще струва да ми направите уебсайт?

Нуждите на всеки бизнес са различни, така че цената за изработка на един уеб сайт може да бъде доста различна.

Ако искате по-подробна разбивка на ценообразуването, разгледайте цените тук: https://v0va.com/prices

Колко време ще е нужно за изработката на сайта ми?

Подобно на въпроса относно цената на уебсайта, времето за изработка на един сайт ще варира значително в зависимост от обхвата на вашия проект. Обикновено проектите от край до край отнемат от 2 седмици до 3 месеца.

С какви клиенти работите?

Работим върху сайтове с равномерен баланс между стартиращи предприятия, малък бизнес, организации с нестопанска цел и корпоративни клиенти в множество индустрии.

Къде се намирате?

Целият екип от дизайнери и разработчици е позициониран в гр. Благоевград.

Каква е типичната ви комуникация с клиентите?

Ядрото на екипа се състои от 1 уеб дизайнер, 1 уеб разработчик, 1 копирайтър, 1 специалист по дигитален маркетинг и 1 QA специалист. Освен това можем да добавим допълнителни уеб дизайнери или уеб разработчици въз основа на размера на вашия проект. Можем да добавим и допълнителни графични дизайнери, фокусирани върху илюстрации или графични изображения, в зависимост от вашите нужди.

Клиентите могат да очакват ежедневна комуникация с екипа ни по имейл, Slack, Viber, WhatsUp или друг предпочитан софтуер за комуникация.

В крайна сметка се опитваме да сме възможно най-достъпни, като същевременно оставяме място за значим напредък по проектите на нашите клиенти.

Можете ли да работите със съществуващия ми маркетинг екип?

Абсолютно! За нас е обичайно, екипа ни за уеб разработка да си сътрудничи с вътрешни или външни екипи за дигитален маркетинг.

По време на проекта често помагаме на тези екипи да създадат по-добра структурна основа за SEO, да създадат по-интелигентно сегментиране и да подобрят проследяването на целите и събитията.

След стартирането можем да си сътрудничим с вашия маркетингов екип, за да създадем нови целеви страници и раздели в уебсайта.

До мен ли ще сте след като уебсайта ми бъде завършен?

Абсолютно. Ние можем да се ангажираме с клиентите по два различни начина след стартирането:

Поддръжката прави вашия уеб сайт актуален, сигурен и бърз. Също така помагаме с реактивни подобрения, като например създаване на нови целеви страници или добавяне на нови функции.

Можем да предложим непрекъснато подобряване на вашия уебсайт като се съсредоточим върху увеличаването на процента на конверсия чрез многовариантно, разделно и a / b тестване.